Turen fra Klemensker til Muleby Å

Nu her i dette dejlige forår har vi været på et par ture ned langs Muleby Å.
Vi vil undersøge de rent fysiske muligheder for at færdes langs åen eller i umiddelbar nærhed af den. Selvsagt er der den del der handler om at høre de forskellige lodsejere om, hvorvidt de er positive over for tanken. Det kommer. Men foreløbig tak til jer for en virkelig dejlig tur.

For smukt er der og fredeligt.
Det er utroligt som den å slynger sig og tanken om at området i det store og hele har ligget urørt af menneskehånd i så mange år er fascinerende. Der er bratte brinker, små engdrag, masser af avnbøg og kirsebær, fugleliv og så hele tiden den velsignede klukken fra vandets løb hen over stenene.

Med udgangspunkt i Klemensker gik vi via Søsende ned mod det sted hvor den rørlagte del af åen kommer frem og til sin ret i terrænet. Vi passerer nogle småveje, en gammel jernbanebro og sidst landevejen mellem Rønne og Hasle. Her endte vi ved Muleby og betonvirksomheden der.

Den overordnede tanke er at være med til at skabe fredelige vandreruter mellem vores byområder og også gerne med en forbindelse til vores kystnære vandrestier.

Muleby Å

Næste tur foregår langs Tingsted Å.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.